ZYLVESTER

Hvem er Zylvester

Zylvester er en skøn, racetypisk Schapendoes. Han er utrolig lærenem, men frem for alt er han meget sød og tager tingene som de kommer. Han tilpasser sig hurtigt og er faktisk - meget simpelt sagt - en sød, dejlig hund, som er meget nem at have med at gøre, om det er hjemme, på tur, på udstilling, på hotelophold eller på træningspladsen. Derudover elsker han at lege med børn og med andre hunde, men især med Viktor, som jeg tror hans ser lidt op til, men også elsker at drille lidt;o)

 

Zylvester blev i en alder af 12 måneder Tysk Juniorchampion, Frühjahrsjugendsieger og Saarland Jugendsieger!!!! I en alder af 2 år og 4 måneder blev Zylvester Tysk Champion - Stolt af min smukke hund:o)

 

På 1 1/2 måned opnåede han 5 tyske voksen certer og CACIB, BIM mv., så da han lige var fyldt 17 måneder, holdt vi en lille Tysklands pause. Så i en alder af blot 17 måneder har Zylvester opnået 8 tyske certer. 

 

Vi har ikke udstillet særlig meget i Danmark, men når vi har, er det også gået godt på udstillingerne herhjemme og Zylvester har KUN opnået Excellent med ck og reserve certer.

 

Zylvester blev i sommeren 2015 avlsvurderet og avlsgodkendt i Tyskland. Som en del af avlsvurderingen hører også en mentaltest til, hvori der står "Meget afslappet i omgang med mennesker og andre hunde. Men også utrolig afslappet ved pludselige, fremmede objekter". Hvilket jeg KUN kan bekræfte:o)

 

Zylvester har HD A, ED 0 og OCD Ikke Påvist.

 

ALt i alt en skøn vovse!!!!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.12 | 06:51

Kære Charlotte - tak for det😊

...
09.12 | 17:29

Hej Alice, Viktor skal måske parre hos Pia Graff i Tommerup, prøv at skrive til hende, mh Charlotte

...
26.11 | 07:55

Tak Charlotte -
Victor er vel nok en flot hund - elsker hans udseende - men der er lidt lang til Holland...
M.v.h. Alice

...
24.11 | 19:54

Hej Alice, ikke lige i øjeblikket, men Viktor skal parre i Holland i januar, mange hilsner Charlotte

...
Du kan lide denne side